Citi zet Abercrombie-aandelen op Neutral-rating op sterke vooruitzichten voor Q2 Door Investing.com (2024)

Citi handhaafde dinsdag zijn Neutral-rating op Abercrombie & Fitch (NYSE:ANF) met een stabiel koersdoel van $190,00. De vooruitzichten van het bedrijf voor de prestaties van de retailer in het tweede kwartaal, dat gerapporteerd zal worden voordat de markt op 28 augustus opent, zijn optimistisch vanwege de verwachte sterke groei van de omzet en brutomarge (GM).

De analyse suggereert dat Abercrombie & Fitch, samen met het merk Hollister, hun dubbelcijferige vergelijkbare omzet in het tweede kwartaal zou kunnen hebben voortgezet, ondersteund door modieuze aanbiedingen en een versnelling in de omzet van Hollister Men.

De analist van Citi voorspelt een robuuste groei van de gemiddelde detailhandelsprijs (AUR), wat zou moeten bijdragen aan een solide brutomarge, omdat het bedrijf de promotionele activiteiten strategisch vermindert. Het management zal naar verwachting zijn omzetvoorspelling voor het boekjaar 2024 verhogen van 10% naar 12%, wat zich zou kunnen vertalen in een winst per aandeel (WPA) van meer dan $10,00. Deze prognose overtreft de consensusschatting van $9,78 en is in lijn met de meer optimistische verwachting van meer dan $10,50 van bullish beleggers.

Ondanks een dip in de aandelen na zwakkere creditcardgegevens van derden in juli, ziet de analyse geen tekenen van een vertragend momentum voor de merken Abercrombie of Hollister. Het rapport sluit af met een positieve kijk op de risico-rendementverhouding voor het aandeel Abercrombie & Fitch in de aanloop naar de aankondiging van de winst over het tweede kwartaal en noemt een aanzienlijke potentiële winstgroei ten opzichte van de consensusramingen voor het huidige jaar.

In ander recent nieuws rapporteerde Abercrombie & Fitch robuuste winst- en omzetresultaten, met een netto-omzet van $1 miljard en een bedrijfsresultaat van $130 miljoen, wat een omzetstijging van 22% op jaarbasis weerspiegelt. Het bedrijf versterkte ook zijn financiële positie door zijn kredietfaciliteit uit te breiden tot $500 miljoen en zijn 8,75% Senior Secured Notes met een totale hoofdsom van $213.906.000 en een looptijd tot 2025 volledig af te lossen.

Abercrombie & Fitch is ook strategische partnerschappen aangegaan, waaronder een samenwerking met Haddad Brands om de wereldwijde distributie en het productassortiment van de Abercrombie Kids lijn uit te breiden. Het uitgebreide aanbod zal naar verwachting Haddad Brands' wereldwijde showrooms bereiken tegen het herfst/terug naar school seizoen van 2025.

Analisten zijn ook actief geweest, waarbij JPMorgan het aandeel Abercrombie & Fitch heeft opgewaardeerd van Neutraal naar Overwogen en het koersdoel heeft verhoogd naar $194. Het bedrijf verwacht een aanhoudende wijdverspreide vraag naar Abercrombie & Fitch. Het bedrijf verwacht een aanhoudende wijdverspreide vraag naar het merk en voorspelt een robuuste winst per aandeel (WPA) voor het tweede kwartaal, waarmee de consensusramingen worden overtroffen.

Citi heeft ook zijn Neutral rating voor Abercrombie & Fitch gehandhaafd en voorspelt een sterke prestatie in het tweede kwartaal, gedreven door een solide omzet en brutomarge. De firma verwacht een voortzetting van de dubbelcijferige vergelijkbare omzetgroei in het tweede kwartaal, met een verwachte opwaartse bijstelling van de omzetverwachting voor het boekjaar 2024 van een stijging van 10% naar 12%. Dit zijn enkele van de recente ontwikkelingen voor Abercrombie & Fitch.

InvesteringsPro Inzichten

Terwijl Abercrombie & Fitch (NYSE:ANF) zich voorbereidt op de publicatie van de resultaten over het tweede kwartaal, bieden realtime gegevens van InvestingPro een uitgebreid overzicht van de financiële gezondheid en marktpositie van het bedrijf. Met een marktkapitalisatie van $8,53 miljard en een koers-winstverhouding van 19,99 is het bedrijf stabiel in zijn waarderingscijfers. De aangepaste koers-winstverhouding voor de laatste twaalf maanden vanaf Q1 2025 is iets lager op 19,76, wat een consistente winst ten opzichte van de aandelenprijs weerspiegelt.

InvestingPro Tips benadrukken verschillende positieve aspecten van de recente prestaties van Abercrombie & Fitch. Analisten hebben hun winst voor de komende periode naar boven bijgesteld, wat duidt op vertrouwen in het potentieel van het bedrijf om de verwachtingen te overtreffen. Daarnaast heeft het bedrijf indrukwekkende brutowinstmarges laten zien, met de laatste twaalf maanden vanaf Q1 2025 met een robuuste 64,07%. Dit komt overeen met Citi's verwachting van een sterke groei van de omzet en brutomarge. Bovendien heeft Abercrombie & Fitch de afgelopen week een aanzienlijk rendement geboekt, met een koers-totaalrendement van 8,66%, wat kan duiden op optimisme bij beleggers in de aanloop naar het winstbericht.

Beleggers die op zoek zijn naar een diepere analyse en aanvullende inzichten kunnen deze vinden op InvestingPro, dat een reeks van 15 InvestingPro Tips bevat met betrekking tot de prestaties en prognoses van Abercrombie & Fitch. Deze tips geven een meer genuanceerd inzicht in de financiële positie van het bedrijf, markttrends en potentiële investeringsmogelijkheden.

Dit artikel is vertaald met behulp van kunstmatige intelligentie. Raadpleeg voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Citi zet Abercrombie-aandelen op Neutral-rating op sterke vooruitzichten voor Q2 Door Investing.com (2024)
Top Articles
Raaw Madonna V3: Das neue Enduro – bombenstabil & super anpassbar, aus der Pfalz
RAAW Madonna V2.2 - Die neuste Version des Enduro Traums - Gravity MTB Magazine
Skigebiet Portillo - Skiurlaub - Skifahren - Testberichte
Rubratings Tampa
Hotels
13 Easy Ways to Get Level 99 in Every Skill on RuneScape (F2P)
Kaydengodly
Asian Feels Login
Top Golf 3000 Clubs
World Cup Soccer Wiki
Evangeline Downs Racetrack Entries
Bjork & Zhulkie Funeral Home Obituaries
Best Food Near Detroit Airport
Saberhealth Time Track
Morgan And Nay Funeral Home Obituaries
Nissan Rogue Tire Size
Why Does Lawrence Jones Have Ptsd
Shopmonsterus Reviews
Aerocareusa Hmebillpay Com
Greenville Sc Greyhound
All Obituaries | Verkuilen-Van Deurzen Family Funeral Home | Little Chute WI funeral home and cremation
Restored Republic June 16 2023
2004 Honda Odyssey Firing Order
Turns As A Jetliner Crossword Clue
Experity Installer
Motor Mounts
The Hoplite Revolution and the Rise of the Polis
Soiza Grass
Of An Age Showtimes Near Alamo Drafthouse Sloans Lake
Newcardapply Com 21961
John F Slater Funeral Home Brentwood
What Time Is First Light Tomorrow Morning
Msnl Seeds
Viewfinder Mangabuddy
Cl Bellingham
Bismarck Mandan Mugshots
Wal-Mart 2516 Directory
The TBM 930 Is Another Daher Masterpiece
Bianca Belair: Age, Husband, Height & More To Know
Timberwolves Point Guard History
F9 2385
Memberweb Bw
Thotsbook Com
Strange World Showtimes Near Century Stadium 25 And Xd
M&T Bank
FedEx Authorized ShipCenter - Edouard Pack And Ship at Cape Coral, FL - 2301 Del Prado Blvd Ste 690 33990
Greatpeople.me Login Schedule
Actress Zazie Crossword Clue
Blog Pch
Tanger Outlets Sevierville Directory Map
Ssss Steakhouse Menu
Karen Kripas Obituary
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6484

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.